İçeriğe geç

Nalya Ne Demek

Lazca dadali ne demek?

11. dada, dadala, dadali “çocuklara hediye; çiçek; güzel” (Marr, 1910, s. 137a; de Jong, 2004, s. 18b).

Nailya ne demek?

NAİLA kelimesi Karadeniz Bölgesi Türkçesinde kullanılan SERENDER kelimesinin karşılığıdır.

Nafiya ne demek?

(ﻧﺎﻓﻌﻪ) i. (nāfi’ “nāfi’a için yararlı” anlamındadır.) Bir yerin iyileştirilmesi için yapılan tüm çalışmalar, kamusal işler.

Selender ne demek?

Serender, genellikle kırsal kesimlerde, özellikle Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde görülen mimari bir yapıdır. Yapı, dört sütun üzerine inşa edilmiş bir tür odadır. Kesinlikle evin dışında yer alır, ev ile serender arasında herhangi bir geçit veya köprü yoktur. Yerden yüksekliği yaklaşık 5-7 metredir.

Lazca aşkım ne demek?

Daha çok sevgüliçkimi denir ama saf Lazca söylemek istersek qoropakkimi demek daha doğru olur, çünkü anlamı “aşkım”dan çok “aşkım”a benzer… Çona (< Kyona); Görsel ışık değil, "manevi bir duygu" algısı olarak "IŞIK" anlamına gelir.

Lazca sevdiğim ne demek?

ma si maoropen – Vikisözlük.

Nilya ne anlama gelir?

Türk Dil Birliği’ne (TDK) göre Nilay isminin anlamı: Ayın parlaklığı.

Nahit ismi ne anlama gelir?

Nahit ismi Farsça kökenli bir isimdir ve “sağlam”, “güçlü” ve “sağlam yapılmış” anlamına gelir. Ayrıca nadiren kullanılan bir isim olduğu için nadirliği sembolize eder. Nahit isminin diğer anlamları: Bir şeyin nitelik veya nicelik açısından değere sahip olma durumu, kıymet.

Narya ismi ne anlama gelir?

“Narya” ismi “ateş” veya “ateş benzeri” anlamına gelir. Aynı zamanda Tolkien tarafından yazılan ve Elflerin Orta Dünya evreninde kullandığı Ateş Yüzüğü anlamına gelen bir yüzüktür. Bu ismin ısı ve enerjiyi temsil eden bir anlamı vardır.

Nefya ismi ne demek?

Ülkemizde pek yaygın olmayan ve sadece 3.418 kişi tarafından kullanılan Nafia isminin anlamı faydalıdır. Nafia ile kamu işleri, imar ve refah kelimeleri eş anlamlıdır.

Naıfa ne demek?

Naif kelimesi; deneyimsiz, saf, tecrübesiz anlamına gelir. Naif ise; hassas, ince ve nazik anlamına gelir. Yani, bir kişiyi nazik olarak tanımlamak için nahif kelimesini sıfat olarak kullanmak daha doğru olur.

Nafisa anlamı nedir?

Nafisa, Nafesa ve Nafisah olarak da yazılır, değerli, kıymetli, son derece arzu edilir anlamına gelen Arapça bir dişil isimdir. Kelimenin gerçek anlamı ‘insanların rekabet ettiği iyi ve değerli bir şey’dir, Kur’an’da birçok yerde görünen veya Nafesa ve Nafisah olarak da yazılan NFS (nefes almak, rekabet etmek) kökünden türemiştir. değerli, kıymetli, son derece arzu edilir anlamına gelen Arapça bir dişil isimdir. Kelimenin gerçek anlamı ‘insanların rekabet ettiği iyi ve değerli bir şey’dir, Kur’an’da birçok yerde görünen NFS (nefes almak, rekabet etmek) kökünden türemiştir.

Wınston ne demek?

Winston, R.J. Reynolds Tobacco (RJR Nabisco olarak da bilinir) ve iştirakleri tarafından üretilen bir Amerikan sigara markasıdır.

Slender ne?

P. zayıf, sıska; zayıf, çelimsiz, narin; küçük, yetersiz, ama telafi etmeye yetecek kadar.

Serender nedir TDK?

serender: [serende serendi, serenti, serenter, serentir, serentire] Tahıl, meyve ve kurutulmuş sebzelerin saklandığı, dört [altı veya sekiz] direk üzerine inşa edilmiş mahzen.

Lazca gülüm ne demek?

Gülüm! Gyuli resim! Beni yaktın ve beni bir tarikata dönüştürdün! Si ma domčvi domxali!5 Mayıs 2020

Lazca kelebek ne demek?

Lazca böcek isimleri. #Lazcakelimeler #Lazkelimeler #lazdili.

Lazca kadın ne demek?

Lazca’da kadın, Oxorca anlamına gelir. Oxorca kelimesi, oxori “ev” ve ca “ağaç” kelimelerinin birleşiminden oluşur ve “evin ağacı, evin direği” anlamına gelir.

Lazca mutluluk ne demek?

Şana, Lazcada “şans” anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Grup Seks Yapan Escort